Vendsyssel FF underskriver med Virgiliu Postolachi

Vendsyssel FF lejer den 20-årige angriber fra Royal Excel Mouscron indtil slutningen af ​​sæsonen.

Postolachi, der har både fransk og moldovisk statsborgerskab, spillede 6 kampe i den belgiske top i første halvdel af sæsonen. Den 1,88 meter høje angriber blev uddannet i Paris St. Germain. For de franske mestre var han en del af det professionelle hold og spillede i flere testkampe. Blandt andet scorede han det vindende mål i Champions Cup 2018 mod Atletico Madrid.

“Vi er glade for at kunne underskrive et talent som Virgiliu for Vendsyssel FF. For sin alder har han allerede stor erfaring og har spillet med nogle verdensklassespillere i Paris. Jeg er sikker på, at han vil tage det næste vigtige skridt i sin karriere i Vendsyssel FF med regelmæssig spilletid” siger Core Sports Capital Managing Director Football Ingo Winter.

Foruden Postolachi har Vendsyssel FF tidligere i år underskrevet kontrakt med Fabian Ehmann (22, målmand, Aris Saloniki) og Thomas Christiansen (19, Aalborg BK).

”Det viser vores strategi at vi ønsker at arbejde med unge lokale spillere og talenter fra udlandet. Sammen med en base af mere erfarne spillere har vi et godt grundlag for fremtiden” siger Core Sports Capital præsident Ahmet Schäfer.