Vendsyssel FF lejer Abou Ali i AaB

Vendsyssel FF forstærker offensiven med det 20-årige angrebstalent Wessam Abou Ali, der kommer til klubben på en lejeaftale fra Superligaklubben AaB.  Danmarks nordligste divisionsklub har lejet den talentfulde angriber frem til nytår.

Sportsdirektør Ole Nielsen:

”Vi glæder os over, at vi har fået Wessam ind i truppen. Vi har fulgt ham i lang periode i AaB, og har set en talentfuld angriber, som har haft et behov for mere spilletid. Med den spillestil, han har, hvor han har fart og kan udfordre, tror vi meget på, at han kan bidrage i vores offensiv. Så vi glæder os rigtig meget og tror, det kan blive rigtig godt for begge parter.”

Wessam Abou Ali:

”Det er rart at være kommet til Vendsyssel – især fordi det er et sted, hvor de tror meget på mig. Jeg kan mærke, at det er et projekt, jeg gerne vil støtte op om, og jeg vil gerne hjælpe klubben med at komme så højt op i tabellen som muligt og udvikle mig selv som spiller, få en masse spilminutter og vise mit potentiale. Og ikke mindst at vise hvad Vendsyssel FF kan. De har et rigtigt godt hold – det hele skal bare lige begynde at køre, så er jeg sikker på, det nok skal blive godt,” siger han.

Wessam Abou Ali træner med sine holdkammerater allerede i dag, og får trøje med nummer 7. Han har spillet 30 kampe i Superligaen for AaB.

Spillerfacts
Navn: Wessam Abou Ali
Fødselsdato: 4. januar 1999
Position: Angriber
Tidligere klubber: AaB (30 kampe/2 mål)

Landshold: I alt 8 kampe for diverse U-landshold.