Der er kun én vej…

– Og det er som bekendt fremad og med sejren over Thisted, hvor såvel spillet, hele tre scoringer og ikke mindst sejren, var fremherskende, så er troen på et godt resultat til onsdagens kamp på Nord Energi Arena, STOR!

Da der jo er sagt og skrevet, og tænkt meget (specielt UDENFOR spiller – og trænertruppen) om andre resultater og muligheder, så er kodeordet for vores hold, fortsat én kamp ad gangen – og den skal VINDES.

Så kampen i morgen med et stærkt og teknisk godt spillende hold fra Nykøbing FC, er i sagens natur særdeles vigtig.
Som der blev beskrevet i gårsdagens “skæve vinkler”, så har vi altid haft gode og spændende kampe mod Nykøbing, som har haft en noget “op og ned”- sæson.
Vi er naturligvis godt forberedt på vores modstandere, men først og fremmest har vi et ønske og håb om, at takterne fra i lørdags fortsættes.

Sejren i Thisted bar præg af “ild i øjnene“ hos samtlige og da spillet flød i store dele af kampen – og bedre end længe, så er optimismen stor i VFF-lejren.
Dette har også kunne ses til dagens træning, som var henlagt til Hjørring, hvor græstæppet på Nord Energi Arena, skulle testes.
Vi kunne ved selvsyn iagttage, hvordan der blev arbejdet godt og målrettet for hinanden.
Der er fart, boldtempo og ikke mindst lyd på fra alle mand.
Truppen er klar til kamp!

Trods troen på Play-off kampene fortsat er stor, så må vi også se i øjnene, at kampen kan være den sidste hjemmekamp for vore særdeles populære og afholdte anfører, Christian Overby.
Han fortjener om nogen en hyldest – og en sejr i afskedsgave. Håber dog på af afskeden udskydes til næste torsdag!

Efter kampen er der mulighed for at hilse på alle spillerne og måske sige farvel til Christian. Så kig ind i “Brdr. Hosbond og Nordjyske Bank Loungen” til “After Game”

Med Føtex’s flotte sponsorat på 1000 gratis billetter, lækkert vejr og en dejlig plæne, så er der al mulig grund til at møde op til en spændende kamp.

STØT HOLDET- DE FORTJENER DET!

Onsdagens program, alle med start kl. 18.30:

Køge – Viborg FF
Skive – Esbjerg FB
Vejle FB – Fredericia
Brabrand – Roskilde
Fremad Amager – Thisted

Sidste kamp i NordicBet Ligaen er på søndag, hvor vi spiller i Fredericia kl. 13.45.
Benyt tilbuddet fra PLASTTEAM – En gratis tur med FANBUSSEN til kampen.