Kampene ligger ekstremt tæt i denne periode, og i morgen er truppens tredje kamp på blot syv dage. Denne gang er modstanderen et af de øvrige tophold, da Vejle BK tager turen fra Nørreskoven til Nord Energi Arena i Hjørring.

Vejle har ikke været i aktion i den forgangne uge, mens vi har været en tur i Nykøbing i den udsatte kamp fra 21. spillerunde. At vi har en kamp mere i benene for nylig end gæsterne, behøver ikke at få en betydning, mener Jeppe Illum.

”Når først man er i det, så glemmer man lidt tid og sted, og hvor mange kampe, man har haft, så jeg tror ikke, det får nogen betydning. Omvendt kan man jo sige, at vi har haft en god intensitet i løbet af ugen, hvor de ikke har spillet,” siger han.

Vejle BK overvintrede på en førsteplads i NordicBet Ligaen, men i foråret har Adolfo Sormanis tropper ikke fået tre point i samme kamp. Det er i stedet blevet til fem uafgjorte kampe, mens de i seneste spillerunde måtte se sig slået af Brabrand på hjemmebane. Det er overraskende, at topholdet endnu ikke har fået fuldt udbytte af en kamp endnu, hvis man spørger Jeppe Illum.

”De har et ekstremt godt hold, og qua de resultater, de havde i efteråret, synes jeg, det er meget mærkværdigt. Men de ligger og lurer, og venter på at få den sejr, så de kan bygge videre på deres efterår, så vi skal være ekstremt påpasselige og på ingen måde give dem tid og ro til at spille det, de kan, for så er de et godt hold,” siger han.

Kampen i morgen er en dyst mellem rækkens nummer 1 og 3. Vejle BK har endnu ikke har vundet i dette forår, og må være sultne efter at få de tre point. Hvis det ikke skal være mod Vendsyssel FF, så kræver det, at vi er skarpe i begge ender af banen.

”Vi skal følge vores gameplan, sidde tæt på dem og ikke dem ro til at spille deres pasningsspil, de er gode til. Og så skal vi sparke bolden i kassen, når vi får chancen,” siger Jeppe Illum.

Kampen fløjtes i gang klokken 13:45 på Nord Energi Arena. Billetter kan købes på shop.vendsysselff.dk.