VI ER I FINALS!

En lang sæson kulminerede onsdag aften med, at vi kvalificerede os til eSuperligaens Finals, der spilles i KB Hallen onsdag d. 17. april.

Og der er allerede trukket lod til kvartfinalen. Vi møder FC Helsingør, som vi også mødte i tirsdags.

En fantastisk præstation leveret af spillerne og de to trænere! Og hvem ved – alt kan ske i fodbold (også den virtuelle slags).

Tirsdag aften lagde vi ud med et møde med FC Helsingør. I  første opgør var Andreas Keller lige ved at hente en uafgjort hjem i en god dyst mod Wali ‘Kaz’ Kazmi. Men Kaz fik scoret sejrsmålet kort før tid. Ærgerligt for Keller, der havde stor ære af den kamp.

Dermed skulle Andreas Hedegaard hive en ekstraordinær præstation op af hatten, hvis vi skulle have noget med hjem. Han mødte nemlig Fatih ‘FIFAÜstün’ Üstün, der i weekenden var i semifinalen i en stor international turnering. Og Üstün er en spiller, der pt. beregnes som en af de bedste i verden.

Men Hedegaard er virkelig on fire for tiden. Det beviste han ved at hive en 1-0 sejr hjem, så vi fik det ene point med fra kampen. En helt vanvittig præstation af Hedegaard og resten af holdet!

Onsdag var modstanderen i den første kamp Randers FC, der allerede havde booket plads i Finals.

Her var Christian Aaby oppe mod Asger Aagaard. En kamp der endte 1-1.

Herefter var Andreas Hedegaard, der mødte Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf. Og igen viste Hedegaard sin store betydning for vores hold, da han slog ‘HassanPlayer’ 2-1, og hev en samlet 3-2 sejr hjem.

Så betød det mindre, at vi tabte den sidste grundspilskamp på reglen om udebanemål til FC Midtjylland. For vi er i Finals!