Vi er ude af dette års pokalturnering

Vi er ude af dette års Sydbank Pokalturnering. Og nu skal vi fokusere på 1. division.

Det store nederlag kom desværre på en skidt anden halvleg, hvor vi sad for langt fra markeringerne, ingen dueller blev vundet og ja. Der var i bund og grund intet, der lykkes for os. Det gjorde det til gengæld for hjemmeholdet, der er et godt fodboldhold. De ramte dagen, hvor alt lykkedes, og så er de modbydelige at spille imod. Og det beviste de så sandelig i dag.

5-0.

Første halvleg var ellers ganske fin, men det kan virke omsonst at snakke om det, da det er en meget ringe trøst for en skidt indsats.

Vi havde ellers et par gode muligheder før pausen, men Tiémoko Konaté, der havde de fleste muligheder, manglede den sidste skarphed. Og kort før pausen fik hjemmeholdet hul på bylden, da Søren Andreassen sparkede bolden ind bag Emil Kobberup, der ikke fik nogen drømmedebut.

Efter pausen kom Søren Andreassen igen på måltavlen, inden Lucas From, og brødrene Kirchheiner cementerede sejren.

Vi skal nu koncentrere os om at samle os selv op, og fokusere på 1. division. Heldigvis er der noget tid til næste kamp.

Matchmatch, Sydbank Pokalen, 2. runde

Aarhus Fremad – Vendsyssel FF 5-0 (1-0)

Mål: 1-0 42. min Søren Andreassen, 2-0 54. min Søren Andreassen, 3-0 66. min Lucas From, 4-0 69. min Magnus Kirchheiner, 5-0 90+1. min Marcus Kirchheiner

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-2-3-1): Emil Kobbberup; Jeppe Svenningsen, Lasse Steffensen (30. Grégory Berthier), Andreas Kaltoft, Søren Henriksen; Zander Hyltoft (57. Jelle van der Heyden), Tobias Christensen (69. Muhammed-Cham Saračević); Tiémoko Konaté, Ali Messaoud, Mikkel Agger; Easton Ongaro