Vidste du, at….om Næstved BK og Vendsyssel FF

Vi dykker atter en gang ned i den store scrapbog og fundet lidt statistik og andre ting frem til kampen mod Næstved Boldklub.

Lørdagens hjemmehold fra Næstved Boldklub og Vendsyssel FF har mødt hinanden 11 gange i historien. Syv gange har vi trukket os sejrrigt ud af de opgør, tre gange er det endt uden vinder, mens vi Næstved har vundet den sidste kamp.

I de 11 kampe har vi lavet 17 mål – det giver et snit på 1,55 pr. kamp. Til sammenligning har Næstved BK lavet ni mål – et snit på 0,82 mål pr. kamp.

Det eneste nederlag Vendsyssel FF har lidt til Næstved Boldklub, dateres helt tilbage til d. 22. april 2012. Her vandt lørdagens hjemmehold 2-0 på ProfaGroup Park, som Næstved Stadion hedder i dag. Karim Zaza, vores nuværende målmandstræner vogtede buret i den kamp.

Fire ud af de sidste fem kampe mod Næstved Boldklub er blevet spillet i Næstved. De fire kamp er endt med en samlet score på 9-3 i vores favør.

Det sidste opgør mellem de to hold blev spillet på Nord Energi Arena d. 23. april 2017. Den kamp endte 1-1. Nicolai Flø og Søren Henriksen sad begge på bænken i hele kampen ved den lejlighed.

Den interne topscorer i vores fælles møder er Tiago Leonço. Den brasilianske angriber har scoret tre mål mod Næstved Boldklub.

Cheftræner Johnny Mølby har to gange tidligere i sin trænerkarriere været oppe mod Næstved. Begge gange stod han i spidsen for AC Horsens, og det er blevet til to sejre.

Lørdagens dommer er Mostafa Seyfi. Han er i gang med sin første sæson i NordicBet Ligaen.

Hans første og hidtil eneste kamp i landets næstbedste fodboldrække var kampen mellem Nykøbing FC og Hvidovre IF d. 11. august. Den kamp endte 2-2.

Mostafa Seyfi har tidligere dømt to år i landets tredjebedste række, 2. divison, og står noteret for 32 kampe i den række.

Kampen på lørdag bliver vist på TV3 Sport fra klokken 13.00.