Vidste du, at…om Vendsyssel FF vs. Hvidovre IF

Søndag skal vi i aktion igen, og det betyder, at vi endnu engang kigger i de gamle resultatbøger for at finde lidt info om de tidligere opgør mod Hvidovre IF.

På søndag er det sjette gang, de to hold mødes – alle møder har været i NordicBet Ligaen. I de første fem opgør er det blevet til én Vendsyssel FF-sejr, én uafgjort og tre nederlag.

I de fem kampe har vi lavet 7 mål – 1,4 mål pr. kamp. Hvidovre IF har lavet 11 mål – 2,2 mål pr. kamp.

Den interne topscorer i de to opgør er Alexander Green med to scoringer.

Sidste opgør mellem de to hold var den 21. maj 2014. Den kamp vandt søndagens gæster fra Hvidovre med 2-0 på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF og Hvidovre IF har én gang tidligere mødt hinanden d. 1. september. Det var tilbage i 2013 – og det var også en søndag. Den kamp endte 1-1. Vores nuværende målmandstræner Karim Zaza var målmand ved den lejlighed.

Søndagens dommer er ny i NordicBet Liga-sammenhæng. Det er Simon Rosenlund, der får æren af at passe fløjten i søndagens opgør.

Det bliver hans blot anden kamp i landets næstbedste fodboldrække. Første kamp han dømte var Fremad Amager mod Nykøbing FC på Sundby Idrætspark i fjerde spillerunde. Den kamp vandt Nykøbing FC med 3-2.

Kampen mellem Vendsyssel FF og Hvidovre IF markerer samtidig åbningen af det nye, ombyggede Nord Energi Arena. Borgmester Arne Boelt holder den officielle åbningstale, og der vil være en masse underholdning på stadion før kampen og i pausen.