Vidste du, at….om Vendsyssel FF og Vejle Boldklub

Det er tid til endnu et kig ned i historiebøgerne for at finde lidt statistik og skæve facts om vores indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub.

De to klubber var begge en del af Superligaen i den forgange sæson. Vejle Boldklub rykkede ned efter to kampe mod Hobro IK, mens vi desværre tog billetten ned efter et samlet nederlag til Lyngby Boldklub.

Vendsyssel FF og Vejle Boldklub har mødt hinanden 19 gange. Syv gange har vi trukket os sejrrigt ud af kampene, fire gange har Vejle vundet og otte gange er det endt uden vinder.

I de 19 kampe har vi scoret 24 mål – lige lidt over 1,2 mål pr. kamp. Vejle har lavet 18 mål i de 19 kampe – altså lige under et mål pr. opgør mod os.

Sidst vi mødte Vejle Boldklub på Nord Energi Arena var d. 10. august – altså for præcist et år siden på lørdag. Den kamp endte 1-1. Mads B. Mikkelsen scorede sit første mål i Vendsyssel FF-trøjen, og sit første mål i Superligaen.

Nicolai Flø, Alexander Juel Andersen, Andreas Kaltoft, Jeppe Svenningsen, Morten Knudsen, Mikkel Frankoch, Mads B. Mikkelsen og Sebastian Czajkowski startede alle inde i det opgør. Emmanuel Ogude og Søren Henriksen kom begge ind og fik spilletid i løbet af kampen.

Ayo Simon Okosun, nuværende FC Midtjylland-spiller, Jens-Kristian Sørensen og Rune Frantsen (nuværende AC Horsens-spiller) er de interne topscorere i opgørene mod Vejle Boldklub. De har alle lavet tre mål.

Lørdagens dommer er Patrick Remon Gammelholm. Han er i gang med sin anden sæson som dommer i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen.

Det er første gang de to hold skal i kamp med Gammelholm som dommer i ligaregi.

Vendsyssel FF har haft Patrick Remon Gammelholm som dommer tre gange i Reserveligaen – med en sejr og to nederlag til følge.

Kampen sendes direkte på TV3 Sport med optakt fra klokken 16.00.