Vidste du, at…om Vendsyssel FF og FC Nordsjælland

Kampene falder – igen, fristes man til at sige – som perler på en snor, og det betyder, at vi igen kigger i det store leksikon med Vendsyssel FF-kampe for at se, hvordan det er gået i de foregående opgør mod onsdagens modstande ri Sydbank Pokalen, FC Nordsjælland

Det er det sjette opgør mellem de to hold. Og det fjerde opgør i Sydbank Pokalen. De to sidste kampe mod FC Nordsjælland var i Superliga-regi

De foregående fem kampe er endt med fire nederlag og en enkelt sejr. Den ene sejr faldt i netop Sydbank Pokalen i sidste sæson.

Her vandt vi 1-0 på et mål af Ninos Gouriye på Right to Dream Park i Farum en råkold 5. december.

Jeppe Svenningsen, Søren Henriksen, Seyi Adekoya, Allan Høvenhoff, Emmanuel Ogude og Morten Knudsen fik alle minutter i den kamp.

Gouriyes mål er samtidig også det eneste mål, vi har scoret mod FC Nordsjælland.

Andreas Skov Olsen, den nuværende Bologna-spiller er den interne topscorer i opgørene mellem de to klubber. Han har lavet to mål.

Sidst FC Nordsjælland var på besøg på Nord Energi Arena var d. 17. marts 2019 i sidste spillerunde af Superligaens grundspil. Her vandt FC Nordsjælland 1-0 på et frisparksmål af Andreas Skov Olsen.

Jakob Hjorth, Andreas Kaltoft, Søren Henriksen, Mikkel Wohlgemuth og Tiémoko Konaté fra den nuværende spillertrup fik spilletid ved den lejlighed. Nicolai Flø og Morten Knudsen sad på bænken under hele kampen.

Det unge dommertalent Mikkel Redder, 25, er dommer i onsdagens kamp. Redder er i gang med sin anden sæson som Superligadommer.

Unge Redder fik faktisk sin Superligadebut som dommer i en af vores kampe. Det var 2. spillerunde mod Esjberg fB i Esbjerg. En kamp vi vandt 3-2 på mål af Sebastian Czajkowski, Lucas Jensen og Washington Brandão.

I alt har Redder dømt tre kampe med Vendsyssel FF som den ene part. Det er endt med en sejr, en uafgjort og et nederlag.

I denne sæson har Mikkel Redder dømt FC Nordsjælland to gange. Begge gange på hjemmebanen i Farum, og der er det blevet til en sejr og en uafgjort.

Desuden har han dømt to opgør i Sydbank Pokalen. Begge gange var han en tur i Vejgaard, hvor han først dømte Vejgaard Boldklub mod Hobro IK, og senere Vejgaard Boldklub mod AaB.

Der er kampstart på onsdag klokken 19.00 på Nord Energi Arena.