Vidste du, at…om Kolding IF of Vendsyssel FF

En ny kampdag nærmer sig med hastige skridt, og vi kaster igen et lille blik i statistikbøgerne omkring de tidligere opgør mod Kolding IF.

Og det er en meget tynd bog, der lige er kommet ud af trykken, for vi har kun mødt Kolding IF i dens nuværende forfatning én gang tidligere i historien. Og det er kun fem uger siden – d. 15. september 2019 – at vi mødte Kolding IF og slog dem 2-0 på Nord Energi Arena.

Ali Messaod blev den store helt ved den lejlighed, da han scorede begge mål i sejren.

Det er et opgør mellem nummer 4 og 5 i NordicBet Ligaen (i skrivende stund, red.), når de to hold løber på banen fredag aften i Kolding. Oprykkerne fra Kolding har leveret fine præstationer i den første del af sæsonen og indtager altså 4. pladsen med 23 point efter 14 spillerunder.

Vendsyssel FF’s cheftræner Johnny Mølby har en fortid som både spiller og træner i Kolding – dengang hed klubben Kolding FC.

Han debuterede som 16-årig og fik 46 kampe for klubben, inden han tog til Vejle Boldklub, og var senere assistent og cheftræner i klubben i perioden 2000-2008.

Fredagens dommer er Anders Skjødt Voergaard.

Voergaard dømmer sin tredje sæson i NordicBet Ligaen, og har indtil videre dømt 18 kampe i landets næstbedste fodboldrække.

Her har han uddelt 77 gulekort, men ingen røde kort. Det giver et snit på 4,3 gulekort pr. kamp.

Anders Skjødt Voergaard har aldrig tidligere dømt en kamp med Vendsyssel FF som den ene aktør.

Der er kampstart på Autocentralen Park fredag aften klokken 19.00, og vi liveopdaterer fra kampen på vores facebookside.